Paulina Nilsson

TACK FÖR MIG!

Man ska sluta när det är som bäst. Det sa alltid min mamma när jag växte upp. Och jag har märkt att det oftast lönar sig att göra så. 

Jag startade den här bloggen för att mina nära och kära skulle kunna följa mitt liv efter att jag flyttade från Stockholm. Nu vet folk vad jag håller på med och att jag mår bra. Och jag måste säga, det har varit riktigt kul! Jag har drivit många små bloggar men denna har jag en speciell kärlek till. Nu går det som bäst. Nu har jag flest visningar. Nu vill jag sluta.

Det partipatoriska samhället kommer att dö ut. Det är ett faktum. Det är en av anledningarna till att jag aldrig skaffat instagram. Selfie-kulturen intresserar mig inte särskilt mycket men det är mer eller mindre ett måste om man vill att följare ska stanna (I DAGSLÄGET). 

Ja. Jag vill bara tacka er alla som följt mig, ni är superfina hela bunten! Nu fortsätter jag mitt liv här uppe i Norrland. Ta hand om er själv och varandra. Och kom ihåg; du fick ett liv - gör något bra av det, förverkliga dina drömmar. Bara du kan stoppa dig själv.

Victoria Reyes animation bye typography lettering GIF

(Psst.. Det här är knappats sista gången ni ser mig. Jag har jojjo-bloggat sen jag var 13. Klart jag kommer tillbaka i en annan tid och på en annan plats! ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas